IJJ Dolj: Hoţ de haine prins în centrul Craiovei

jandarmi grade IJJ Dolj: Hoţ de haine prins în centrul Craiovei poze

Luni, 29 octombrie a.c., în jurul orei 12.30, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj aflati în timpul executării unei misiuni specifice în zona centrală a municipiului Craiova, au fost solicitati de către angajaţii unui magazin, deoarece au fost sustrase de către o persoană mai multe articole de îmbrăcăminte fără să le achite.
Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi în urma verificărilor au constatat că A.I., de 23 ani, din loc. Şimnicul de Sus, a trecut pe la diverse raioane de unde a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte, pe care le-a ascuns în geanta personală.
Activitatea persoanei a fost urmărită de angajaţii magazinului, iar la ieşirea din magazin aceasta a fost oprită şi au solicitat efectivele de jandarmi.
Bunurile sustrase în valoare de 85 lei au fost restituite, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice