IJJ Dolj: Hoţ de buzunare prins de jandarmi în flagrant

retinut flagrant jandarmi IJJ Dolj: Hoţ de buzunare prins de jandarmi în flagrant poze
Marţi, 12 martie a.c., în jurul orei 14.15, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, aflate în timpul executării unei misiuni specifice de prevenire și combatere a faptelor antisociale, pe mijloacele de transport în comun, în municipiul Craiova, au prins în flagrant un bărbat în timp ce sustrăgea un portofel, din geanta unei femei.
Jandarmii au intervenit și au procedat la oprirea și legitimarea persoanei în cauză, constatând că se numește C. Nicușor, 50 de ani, din Craiova, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că în portofel se afla suma de aproximativ 90 lei și mai multe înscrisuri.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj unde i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208-209 din Codul Penal.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate, în vârstă de 51 ani, iar persoana în cauză şi actele de constatare vor fi predate organelor de cercetare penală din cadrul I.P.J. Dolj.

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj