IJJ Dolj: Furt de oglinzi retrovizoare, pe Unirii

Sâmbătă, 06 august a.c., în jurul orei 03.10, pe strada Unirii din municipiul Craiova, un echipaj auto din cadrul I.J.J. Dolj, aflat în timpul executării unei misiuni specifice de menţinere a ordinii publice, a depistat un tânăr ce reuşise să sustragă oglinzile retrovizoare de la un autoturism.

La apropierea echipajului de jandarmi, tânărul în cauză a început să manifeste un comportament vădit suspect, drept pentru care jandarmii au procedat la legitimarea şi identificarea acestuia, constatând că se numeşte B. M. A., în vârstă de 21 ani, din Bucureşti.

În urma controlului efectuat asupra sa au fost găsite, într-o sacoşă, două oglinzi auto despre care persoana în cauză a recunoscut că reuşise să le sustragă de la un autoturism marca BMW staţionat în parcarea unui bloc de pe strada Mihai Viteazul, aspect confirmat în urma efectuării primelor verificări la faţa locului.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi a fost condusă la sediul Secţiei 1 Poliţie Craiova pentru continuarea cercetărilor.