IJJ Dolj: Furt de lemne la Calopăr

lemn lemne caruta copaci arbori IJJ Dolj: Furt de lemne la Calopăr poze

Vineri, 10 februarie a.c., în jurul orei 17.00, jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj – structura Segarcea, aflaţi pe timpul executării unei misiuni specifice, au depistat, pe raza localităţii Calopăr, cinci bărbaţi ce transportau material lemnos, în două căruţe, fără documente legale.

Jandarmii au procedat la oprirea şi legitimarea acestora, constatând că se numesc B. E., de 29 ani, B.M, de 24 ani, I.C., de 25 ani, I.S., de 26 ani, toţi din com. Ţuglui şi E. M., de 17 ani, din com. Bistreţ.

La faţa locului a fost solicitat sprijinul de specialitate al unui reprezentant al Ocolului Silvic Segarcea, iar în urma verificărilor şi a măsurătorilor efectuate a rezultat faptul că aceştia au reuşit să taie 13 arbori, de esenţă cer, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 2100 lei..

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de material lemnos şi au fost înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

 

 

 

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj