IJJ Dolj: Furt calificat la Uzina Termică din Calafat

m masina jandarmi IJJ Dolj: Furt calificat la Uzina Termică din Calafat poze
Luni, 09 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, jandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Calafat din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj aflaţi în timpul executării unei misiuni specifice au fost sesizaţi de către un agent de pază la S.C. “Uzina Termică” Calafat, cu privire la faptul că în incinta societăţii sunt persoane ce sustrag fier vechi.
Având în vedere aspectele sesizate, jandarmii s-au deplasat la faţa locului unde    le-au depistat pe numitele G. Mona, de 22 ani şi G. D., de 18 ani, ambele din Calafat.
În urma primelor verificări a reieşit faptul că persoanele în cauză reuşiseră să sustragă şi să încarce în saci cantitatea de aproximativ 250 kg. fier vechi din incinta societăţii, cantitate pe care intenţionau să o valorifice într-un centru de colectare a fierului vechi.
Pe numele acestora au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.
Cantitatea de fier vechi în valoare de 170 lei a fost restituită reprezentanţilor S.C. “Uzina Termică” Calafat.
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice