IJJ Dolj: Furt calificat la Băileşti

calfloarea soareluicarutafurt IJJ Dolj: Furt calificat la Băileşti poze

Joi, 22 august a.c., în jurul orei 20.40, un echipaj mobil din cadrul subunităţii de ordine publică Băileşti, aflat în timpul executării unei misiuni specifice în zona localităţii, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că patru persoane încărcaseră în două atelaje trase de cai, turte de floarea-soarelui dintr-o cultură aflată în vecinătatea drumului judeţean Băileşti – Galicea Mare.
Jandarmii au procedat la oprirea, legitimarea şi stabilirea identităţii acestora, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că numiţii R. Ilie, de 51 ani, R. Lina, de 52 ani, R. Ion, de 49 ani şi R. Maria, de 49 ani, toţi din mun. Băileşti, au sustras cantitatea de 114 kg turte de floarea-soarelui din cultura aparţinând numitului V. Alin din mun. Băileşti.
Întreaga cantitate de floarea-soarelui a fost restituită proprietarului, iar celor patru persoane li s-au întocmit actele premergătoare infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208, 209 din Codul Penal şi vor fi înaintate organelor competente pentru soluţionare.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj