IJJ Dolj: EXERCIŢIU „PELENDAVA 16” – TRIBUNALUL DOLJ

EXERCIŢIU „PELENDAVA 16” – TRIBUNALUL DOLJ. Astăzi, 29 iunie a.c., în intervalul orar 14.00 – 16.00, la sediul Tribunalului Dolj din municipiul Craiova se va desfăşura al doilea EXERCIȚIU DE ANTRENAMENT la care vor participa structuri componente ale Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului din România, având drept scop dezvoltarea capacităţii de interoperabilitate şi intervenţie în sistem integrat, în cazul rezolvării unei situaţii concrete.

La faţa locului vor acţiona mai multe echipaje de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj sprijinite de specialişti din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj, D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, Direcţiei Judeţene de Informaţii Dolj şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Dolj.

“PELENDAVA 16” este un exerciţiu de antrenament planificat, bazat pe scenarii adaptate după posibile situaţii reale, iar parte din activităţile, se vor desfăşura în spaţiul public, fără a afecta buna desfăşurare a activităţilor instituţionale sau cetăţeneşti şi fără a impune restricţii majore de circulaţie. Ultimul exerciţiu se va desfăşura în zona AEROPORT CRAIOVA, joi, 30 iunie 2016, începând cu ora 10.00.
În cazul cetățenilor care se vor afla în zona desfășurării unui exerciţiu, le adresăm rugămintea de a-și păstra calmul şi de a respecta indicaţiile forţelor de ordine.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – IJJ Dolj