IJJ Dolj: Doi minori surprinși în flagrant în timp ce furau dintr-un autoturism

Miercuri, 05 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni de menţinere a ordinii publice, în sistem integrat, în municipiul Craiova, au surprins în flagrant doi minori ce sustrăgeau bunuri dintr-un autoturism.

Jandarmii au intervenit şi au procedat la oprirea şi legitimarea acestora, constatând că se numesc M. F., de 12 ani din Craiova şi R. G., de 13 ani, din Băileşti, iar în urma verificărilor au constatat că tinerii reuşiseră să sustragă, prin forţarea portierei, un portmoneu, ce conţinea o sumă de bani şi un card bancar, dintr-un autoturism Skoda Octavia, aflat în parcarea blocului M 12, din str. Nicolae Bălcescu.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar cei doi tineri au fost conduşi la Secția 1 Poliție Craiova și au fost predaţi, împreună cu documentele întocmite, pentru continuarea cercetărilor.

       Cuocazia cercetărilor efectuate în cauză a fost identificat şi proprietarul autoturismului căruia i-au fost restituite bunurile sustrase.

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice și cu Publicul I.J.J. Dolj