IJJ Dolj: Craiovean prins cu cuţitul la plimbare pe Calea Bucureşti

cutit jandarmi picnik IJJ Dolj: Craiovean prins cu cuţitul la plimbare pe Calea Bucureşti poze

Marţi, 14 august a.c., în jurul orei 02.30, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova, s-au sesizat cu privire la faptul că pe str. Calea Bucureşti, în zona Pan Grup, se află un cetăţean în stare de ebrietate, ce avea asupra sa un obiect suspect.
În momentul apropierii, jandarmii s-au sesizat că acesta avea în mână, la vedere, un cuţit cu lama rabatabilă drept pentru care au procedat la oprirea, legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, constatând că se numeşte C. Dumitru, 50 de ani, din Craiova.
Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port al cuţitului, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2, alin. 1, pct. 1 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice
Cuţitul, cu lama în lungime de 11 cm, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar actele premergătoare de constatare urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice