IJJ Dolj: Ceremonie de ridicare în grad a jandarmilor

jandarmi grade IJJ Dolj: Ceremonie de ridicare în grad a jandarmilor poze

Marţi, 31 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj s-a desfăşurat ceremonia militară şi religioasă organizată cu ocazia înaintării în gradul următor, la termen, a ofiţerilor şi subofiţerilor din cadrul unităţii.
Activităţile au debutat cu ridicarea Drapelului pe catarg şi intonarea Imnului Naţional, în prezenţa întregului personal, iar după primirea onorului şi a raportului inspectorul şef al I.J.J. Dolj a dat citire ordinelor de înaintare în grad a cadrelor militare.
Astfel, au fost înaintaţi în gradul următor 7 ofiţeri, 1 maistru militar şi 65 de subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.
La sfârşitul festivităţii a fost ţinută slujba religioasă de avansare în grad de către preotul militar din cadrul IJJ Dolj, iar domnul colonel dr. Constantin Florea, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, le-au urat atât cadrelor avansate în grad, cât şi colegilor prezenţi pe platoul unităţii multă sănătate, puteri sporite de muncă şi cât mai multe succese în activitatea pe care o desfăşoară.
Miercuri, 01 august a.c., începând cu ora 08.30, în prezenţa domnului colonel Marin Boată, comandantul GJMb. Craiova, va avea loc ceremonia militară şi religioasă organizată cu ocazia înaintării în gradul următor, la termen, a ofiţerilor şi subofiţerilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.
Cu această ocazie vor fi înaintaţi în gradul următor 10 ofiţeri şi 87 subofiţeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice
I.J. J. DOLJ G. J. Mb. CRAIOVA