IJJ Dolj: Cadouri pentru copii

jandarmi cadouri IJJ Dolj: Cadouri pentru copii poze

Sărbătoarea Naşterii Domnului Nostru Iisus Hristos reprezintă pentru toţi credincioşii un prilej de bucurie, fiecare dintre ei dorind să sărbătorească cu cei dragi acest moment important din viaţa religioasă.
Fiecare om doreşte să fie în centrul atenţiei familiei sale, bucurându-se de căldura căminului şi nimic nu face ca aceste Sărbători Sfinte să fie petrecute mai plăcut decât în cadrul familiei, cu toţi membrii săi. Din păcate, însă, nu toţi oamenii se pot bucura de căldura căminului existând şi oameni aflaţi în diferite nevoinţe şi neputinţe, care trăiesc singuri în tristeţe sufletească.
Pentru ca toţi copii de la Centrul de Îngrijire şi Recuperare a Copilului cu Handicap Sever „Noricel” să se bucure de aceste sărbători şi să simtă minunata atmosferă a Crăciunului, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj le-au facut joi, 20 decembrie a.c., o vizită copiilor din acest centru.
Bucuroşi că în Ajunul Crăciunului pot să aducă o rază de lumină în sufletele acestor copii, cărora soarta le-a hărăzit o viaţă mai grea, jandarmii doljeni au devenit pentru o clipă Moş Crăciun şi le-au dăruit băuturi răcoritoare şi alimente specifice sărbătorilor de iarnă, încercând să le transmită câte ceva din spiritul acestora.
Această acţiune s-a desfăşurat voluntar, fiecare cadru militar al I.J.J. Dolj contribuind cu diverse sume de bani, spiritul acesteia urmărind să demonstreze că omenia, bunătatea şi solidaritatea sunt caracteristice jandarmilor, fiind alături de semenii lor la bine şi la greu dar mai ales cu ocazia uneia dintre cele mai frumoase sărbători ale lumii creştine – Crăciunul.
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice