IJJ Dolj: ASIGURAREA ORDINII PUBLICE PE TIMPUL MITINGULUI DE PROTEST ORGANIZAT DE ASOCIAŢIA PELUZA SUD 97

miting stiinta 101 IJJ Dolj: ASIGURAREA ORDINII PUBLICE PE TIMPUL MITINGULUI DE PROTEST ORGANIZAT DE ASOCIAŢIA PELUZA SUD 97 poze

ASIGURAREA ORDINII PUBLICE PE TIMPUL MITINGULUI DE PROTEST ORGANIZAT DE ASOCIAŢIA PELUZA SUD 97 ÎN DATA DE 16.03.2014

Duminică, 16 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 17.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, I.P.J. Dolj – Poliţia Municipiului Craiova, Poliţia Locală Craiova şi specialişti I.S.U. Dolj vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor la mitingul de protest organizat pe platoul din spatele tabelei stadionului „Ion Oblemenco”, de către Asociaţia Peluza Sud 97.

Jandarmii doljeni vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, prin activităţi specifice, în vederea prevenirii oricăror acte de tulburare a ordinii publice şi asigurarea unui climat civic corespunzător desfăşurării activităţilor publice.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj face apel către toţi participanţii, precum şi la toţi cetăţenii care se vor afla în zona manifestării, să adopte un comportament civilizat, să respecte prevederile legilor în vigoare şi indicaţiile forţelor de ordine pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice pe tot parcursul desfăşurării manifestării.

Pe această cale reamintim că, in conformitate cu prevederile legale este interzisă participarea la adunările publice a persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice sau care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul – IJJ Dolj