IJJ Dolj: Amendă şi dosar penal la Galicea Mare

jandarmi picnik IJJ Dolj: Amendă şi dosar penal la Galicea Mare poze

Duminică, 12 august a.c., în jurul orei 01.00, efectivele Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Băileşti din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflate în timpul executării unei misiuni specifice în comuna Galicea Mare, au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei pe numitul C. D., 24 de ani, din Galicea Mare, pentru tulburarea liniştii publice prin strigăte şi larmă, conform art. 3, pct. 25 din Legea 61/1991.
Aproximativ 40 de minute mai târziu, în jurul orei 01.40, jandarmii s-au sesizat cu privire la faptul că, pe strada Constantin Brâncuşi din localitate, în faţa discotecii, numitul C. D. are asupra sa o bâtă de aproximativ 150 cm lungime şi ameninţă cu acte de violenţă, intenţionând să-l lovească pe C. M., de 33 ani.
Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi port al bâtei, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, fapte prev. de art. 193 din codul penal şi art. 2, alin. 1, pct. 1 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice