IJJ Dolj: 90 de jandarmi asigură ordinea la manifestările de 22 decembrie

m jandarmi scuturi IJJ Dolj: 90 de jandarmi asigură ordinea la manifestările de 22 decembrie poze
Joi, 22 decembrie a.c., cu ocazia activităţilor organizate şi desfăşurate pentru cinstirea Eroilor Revoluţiei din decembrie 1989, o delegaţie de cadre militare din partea I.J.J. Dolj va participa alături de reprezentanţii autorităţilor publice locale la ceremonialul militar şi religios consacrat acestei sărbători.
Aproximativ 90 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, împreună cu lucrători ai Poliţiei Municipiului Craiova şi Poliţiei Locale, vor asigura măsurile de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a manifestărilor dedicate revoluţiei din decembrie 1989. Intervenţia în situaţii de urgenţă va fi asigurată de reprezentanţi ai I.S.U. Dolj.
Jandarmii doljeni vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, prin activităţi specifice, în vederea prevenirii oricăror acte de tulburare a ordinii publice şi asigurarea unui climat civic corespunzător desfăşurării activităţilor publice.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj face apel către toţi cetăţenii care se vor afla în zona manifestării, să adopte un comportament civilizat, să respecte prevederile legilor în vigoare şi indicaţiile forţelor de ordine pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice pe tot parcursul desfăşurării manifestării.
.
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Joi, 22 decembrie a.c., cu ocazia activităţilor organizate şi desfăşurate pentru cinstirea Eroilor Revoluţiei din decembrie 1989, o delegaţie de cadre militare din partea I.J.J. Dolj va participa alături de reprezentanţii autorităţilor publice locale la ceremonialul militar şi religios consacrat acestei sărbători.Aproximativ 90 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, împreună cu lucrători ai Poliţiei Municipiului Craiova şi Poliţiei Locale, vor asigura măsurile de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a manifestărilor dedicate revoluţiei din decembrie 1989. Intervenţia în situaţii de urgenţă va fi asigurată de reprezentanţi ai I.S.U. Dolj. Jandarmii doljeni vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, prin activităţi specifice, în vederea prevenirii oricăror acte de tulburare a ordinii publice şi asigurarea unui climat civic corespunzător desfăşurării activităţilor publice. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj face apel către toţi cetăţenii care se vor afla în zona manifestării, să adopte un comportament civilizat, să respecte prevederile legilor în vigoare şi indicaţiile forţelor de ordine pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice pe tot parcursul desfăşurării manifestării..

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice