IJJ Dolj, 171 de stejari pentru România

 

 

 

În cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a fost iniţiată campania ,,171 de stejari pentru România”. În cadrul acestei campanii, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj au participat joi, 01 aprilie a.c., la o acţiune de împădurire.

Anul acesta, jandarmii doljeni au marcat această sărbătoare, nu prin exerciţii  demonstrative, ateliere sau Ziua Porţilor Deschise ci printr-o activitate diferită – plantarea a 171 de puieţi de stejar într-o zonă forestieră ce necesită a fi împădurită, situată pe raza localităţii Bratovoieşti.

La această activitate au participat, alături de jandarmi, şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Dolj, activitatea fiind desfăşurată cu respectarea normelor privind prevenirea şi limitarea răspândirii virusului SARSCoV2.

Fiind parte a comunităţii, implicarea noastră este firească şi încurajăm cât mai mulţi voluntari să participe la astfel de acţiuni.

De-a lungul timpului jandarmii s-au alăturat unor campanii importante de protejare a mediului înconjurător precum „România prinde rădăcini”, „Ora Pământului’’, „Plantăm fapte bune în România” sau „Plantăm, protejăm, iubim natura”.

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul