IJJ: Doi craioveni, prinşi la furat calorifere din scara blocului

m calorifer IJJ: Doi craioveni, prinşi la furat calorifere din scara blocului poze

În seara zilei de sâmbătă, 02 iunie a.c., în jurul orei 19.00, un echipaj mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj aflat în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova

s-a sesizat cu privire la faptul că doi tineri sustrag două calorifere din tablă, din scara unui bloc situat pe strada. Grigore Pleşoianu, în cartierul Lăpuş.
Având în vedere cele observate jandarmii au intervenit pentru oprirea acestora şi au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii lor constatând că se numesc J. Adrian, de 21 ani şi D. George, de 27 ani, ambii din Craiova.
În urma primelor verificări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că P.G., partea vătămată, a demontat caloriferele din locuinţa proprietate personală cu intenţia de a le curăţa şi le-a scos pe casa scării, la intrarea în apartament, iar cât acesta a lipsit tinerii în cauză le-au sustras pentru a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.
Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi au fost înaintate organelor competente pentru soluţionare.
Cele două calorifere în valoare totala de 300 lei au fost restituite părţii vătămate.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice