Hoți de lemne prinși în flagrant de jandarmi la Bechet

 

Vineri, 02 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj – structura Bechet, aflaţi pe timpul executării unei misiuni specifice, au depistat în flagrant, pe raza localităţii Bechet, trei persoane ce transportau cu ajutorul unei căruţe mai mulţi arbori, fără documente de provenienţă.

Jandarmii au procedat la oprirea şi legitimarea acestora, constatând că se numesc A.C., în vârstă de 65 ani, P.M., în vârstă de 44 ani şi S.F. de 23 ani, toţi din localitatea Bechet.

La faţa locului, a fost solicitat sprijinul de specialitate al reprezentanţilor Ocolului Silvic Sadova, iar în urma verificărilor şi a măsurătorilor efectuate a rezultat faptul că aceştia aveau încărcată în căruţă cantitatea de 1,568 mc material lemnos esenţă plop.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de material lemnos, iar persoanele în cauză au fost conduse la Postul de Poliţie Bechet şi au fost predate, împreună cu documentele întocmite, pentru continuarea cercetărilor.

 

 

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj