Hoţ “de import” prins de jandarmi într-un centru comercial din Craiova

hot declaratie jandarmerie Hoţ de import prins de jandarmi într un centru comercial din Craiova poze

Joi, 06 septembrie a.c., în jurul orei 12.20, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în timpul liber, a observat în incinta unui complex comercial din Craiova un tânăr ce reuşise să sustragă o sumă de bani şi a intervenit pentru oprirea acestuia, solicitând la faţa locului sprijinul unui echipaj de jandarmi mobil.
Având în vedere aspectele sesizate jandarmii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că persoana în cauză, M. Ionel, 27 de ani, din loc. Vădastra, jud. Olt, cu antecedente penale, a profitat de neatenţia administratorului unei societăţi comerciale şi a reuşit să îi sustragă din borsetă suma de 183 lei, fiind oprit la scurt timp de subofiţer şi administratorul societăţii.

hot jandarmerie Hoţ de import prins de jandarmi într un centru comercial din Craiova poze
Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.J.J. Dolj unde i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Actele întocmite de jandarmi şi persoana în cauză au fost predate lucrătorilor Secţiei 3 Poliţie Craiova pentru continuarea cercetărilor, iar suma de bani sustrasă a fost restituită părţii vătămate.
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice