Hazard se bucura de clementa fanilor lui Chelsea

44788986 2231123116897721 4781696341719908352 n Hazard se bucura de clementa fanilor lui Chelsea poze

Trecerea lui Thibault Curtois la Real Madrid nu avea cum sa ramana netaxata de fanii de pe Stamford Bridge. Emoji-ul sarpe apare constant in feed-urile sociale ale belgianului din poarta madrilenilor. Abuzul social media a migrat si in lumea reala, fanii ,,Blues” cantand in mod regulat ,,Thibault, esti un c^^^^”  sau ,,Oh,oh, este Kepa! Stii, e mai bine decat f^^^ing Thibault!”.

In timp ce Curtois a atras antipatia suporterilor londonezi, colegul sau de la nationala Belgiei, Eden Hazard este vazut ca un erou, desi inainte de startul sezonului si-a manifestat intentia de a parasi pe Chelsea, ba mai mult, s-a autopropus, la randul sau, la Real. Ipocrizia fanilor se datoreaza faptului ca Hazard trece prin cele mai bune momente ale carierei sale sub comanda lui Sarri, oferind momente de exceptie care au ajutat gruparea patronata de Roman Abramovich sa aiba un traseu peste asteptari in acest sezon.

Thibault si-a manifestat intentia de a se transfera in capitala Spaniei dupa meciul disputat in grupele Champions League in 2017 cu fosta sa echipa Atletico Madrid. Hotararea avea legatura cu faptul ca dorea sa fie mai aproape de fetitele sale. Acestea traiau la Madrid cu fosta partenera a acestuia. Desi nu primise o oferta concreta din partea madrilenilor, declaratiile sale au deschis drumul catre realizarea transferului.

,,Am vrut sa vin aici si, mai important, sa fiu aproape de de copiii mei…Cand am avut oferta pe masa nu am avut indoieli. Scopul meu a fost sa vin la Real Madrid, toata lumea a stiut asta”.

Initial reactia fanilor a fost decenta, la despartire portarul declarand: ,,Mi-ar placea sa multumesc fanilor pentru ultimii 4 ani si pentru modul in care m-au sustinut la Chelsea. Acum am o noua oportunitate in cariera mea si trebuie sa profit cat mai mult de ea. Am aici doi copii si asta a jucat un rol important in decizia mea”.

Opinia suporterilor s-a schimbat dupa ce belgianul a sarutat insigna lui Real, dar mai ales in momentul in care l-a invitat pe Hazard sa i se alature: ,,Este un  jucator minunat…Mi-ar placea sa joc din nou alaturi de el si va trebui sa vedem ce se va intampla in viitor. Daca va ajunge aici intr-o zi, va fi genial”.

Chelsea nu a pierdut din trecerea lui Curtoais la Real. Londonezii au primit 31,5 milioane de lire pentru un jucator care ar fi intrat in ultimele 6 luni de contract si ar fi plecat liber. Acesti bani au asigurat aproape jumatate din suma necesara achizitionarii lui Kepa.

Desi este clar ca isi doreste mult sa ajunga la campioana Europei, Eden Hazard va lua greu hotararea de a se desparti de Chelsea in acest moment in care Sarri ii acorda foarte multa atentie si incredere. El incearca sa nu faca greselile de relatii publice facute de colegul sau de la nationala Belgiei. Pe de alta parte, atat el, cat si familia sa sunt fericiti la Londra. In acelasi timp, triumful lui Chelsea in Premier League pare realizabil si se regaseste din ce in ce mai des printre selectiile din pariurile sportive la Unibet, in conditiile in care investitiile clubului nu se apropie de ale rivalilor de la Manchester City si Liverpool.

Desi spaniolii nu au facut demersuri pentru un eventual transfer, conducerea lui Chelsea este constienta ca Florentino Perez, presedintele madrilenilor este in cautarea unui inlocuitor pentru Cristiano Ronaldo. Forma buna a lui Hazard il recomanda pe acesta, dar se pare ca prioritatea spaniolilor este unul din starurile lui PSG, Neymar sau Kyllian M`Bappe. Pentru orice eventualitate, lui Hazard i s-a pregatit un nou contract, in care se prevede ca acesta va castiga 300 000 de lire pe saptamana in urmatorii 5 ani.