Haine “Adidas” false vândute la târgul de săptămână din Amărăştii de Jos

jandarmi grade Haine Adidas false vândute la târgul de săptămână din Amărăştii de Jos poze

Joi, 31 ianuarie a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj aflate în timpul executării unei misiuni specifice în loc. Amărăştii de Jos, s-au sesizat cu privire la faptul că o persoană oferea spre comercializare articole de îmbrăcăminte sport ce păreau a fi contrafăcute.

Astfel, în jurul orei 08.00, jandarmii au depistat pe S. Mirela, 41 de ani, din Caracal, jud. Olt în timp ce comercializa în târgul de săptămână din localitate, îmbrăcăminte tip sport, fără certificat de conformitate al originalităţii produselor, articole ce imită însemnul mărcii înregistrate „Adidas”.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare.

Marfa în valoare de 150 lei a fost ridicată în vederea continuării verificărilor.