GUVERN: Premierul a semnat decizia de numire a lui Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii

comunicatus GUVERN: Premierul a semnat decizia de numire a lui Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii poze
Primul-ministru Emil Boc a semnat miercuri două decizii: de numire a domnului Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii pentru coordonarea sistemului medical de urgenţă şi, de asemenea, o decizie de eliberare a domnului Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat în acelaşi minister, în urma demisiei.
Cele două decizii ale primului-ministru au fost deja trimise spre publicare în Monitorul Oficial.
Tot astăzi, Guvernul a modificat, printr-o Hotărâre, organigrama Ministerului Sănătăţii, la propunerea ministrului Ritli Ladislau.
”Astfel, din echipa de conducere a ministerului vor face parte, alături de ministru, trei secretari de stat, un subsecretar de stat, un secretar general şi un secretar general adjunct”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.
Noua funcţie de secretar de stat a fost necesară, în principal, pentru coordonarea directă, alături de ministru, a procesului de reformă din domeniul sănătăţii.