Gutău, săltat în trafic după condamnare

sit Gutău, săltat în trafic după condamnare poze

Arestarea de săptămâna trecută l-a făcut pe Mircia Gutău cel mai popular primar român în viaţă pe net. Site-ul primarului a ajuns în top-tep pe trafic.ro la categoria politică în primele trei zile de la arestare. 

gutau 300x179 Gutău, săltat în trafic după condamnare poze

Practic, imediat după sentinţa de condamnare, Mircia Gutău a devenit un nume extrem de căutat pe net. Site-ul personal al primaului de Râmnicu Vâlcea a trecut subit de la câteva zeci, la câteva sute de vizitatori înregistraţi zilnic.

gutau m 300x106 Gutău, săltat în trafic după condamnare poze

În trei zile, site-ul lui Gutău a intrat în primele nouă din România la secţiunea politică a trafic.ro, cu creştere faţă de săptămâna precedentă de aproape 2000 la sută, fiind câte pe ce să depăşească la accesări site-ul oficial al PSD.

gutau mircia site 300x154 Gutău, săltat în trafic după condamnare poze

De altfel, încarcerarea nu l-a oprit pe Mircia Gutău din activitatea desfăşurată pe net, acesta susţinându-şi nevinovăţia în ultima postare datând din 29 ianuarie.

“Tot ce îmi doresc este să se facă dreptate şi cer şi acum să se facă publică caseta cu flagrantul de la DNA, pentru a se vedea că sunt nevinovat. Nu există nicăieri, pe caseta respectivă dovezi că am luat vreun ban. Nu am pus mâna pe niciun leu, nu am cerut nimic, am fost timp de două luni urmărit şi înregistrat, nu am avut o convorbire cu denunţătorul. Nu există flagrant cu mine, ci doar cu viceprimarul. Nu cer mila nimănui, cer doar dreptate!”, scrie primarul