Gust s-a lansat la braț cu Geoană, după blocuri, în 1 Mai – VIDEO

IMG 1644 Gust s a lansat la braț cu Geoană, după blocuri, în 1 Mai   VIDEO poze

Candidatul PSRO la primăria Craiova, Florentin Gust, a ales să-și organizeze lansarea pe trotuar, în spatele complexului comercial Pelendava din cartierul 1 Mai. 

IMG 1652 Gust s a lansat la braț cu Geoană, după blocuri, în 1 Mai   VIDEO poze

Gust a fost însoțit de câteva zeci de simpatizanți și susținători, printre care s-au numărat liderul partidului Mircea Geoană, ex-prefectul de Dolj Eugen Georgescu, la ora actuală candidat pe listele de CJ ale PSRO, dar și învățătoarea cu care candidatul PSRO la primărie și-a început școala, chiar în cartierul 1 Mai.

 

“Suntem aici şi ştiu că pare atipic, dar şi mandatul meu vreau să fie atipic faţă de ce a fost în ultimii 26 de ani. Am hotărât să facem lansarea candidaturii mele la Pirmăria Craiova în cartierele Craiovei. Toţi candidaţii şi-au făcut până acum lansările în săli şi în birouri. Eu cred că un primar trebuie să fie în primul rând în cartierele oraşului, aproape de oamenii şi nu în săli unde ne lăudăm noi pe noi. Un primar trebuie să fie în mijlocul oamenilor, chiar şi în mijlocul celor care îl critică, pentru că într-o societate democrată critica trebuie să facă parte din ce înseamnă conducerea unei comunităţi, pentru că dacă este critică constructivă, atunci este benefică pentru dezvoltarea comunităţii”, a spus Florentin Gust.

IMG 1657 Gust s a lansat la braț cu Geoană, după blocuri, în 1 Mai   VIDEO poze

“Cred că vremurile în care se făceau lansări fastuoase pe stadioane cu pompă şi cu foarte mulţi bani cheltuiţi inutil trebuie să înceteze în România. Politica înseamnă să îi asculţi pe oameni aba după aceea să vii cu soluţii. Politica adevărată înseamnă să te sfătuieşti cu specialiştii în domeniu şi să abia după aceea să poţi veni cu propuneri. Iar ceea ce face Florentin Gust, sunt chestiuni care pot fi generalizate la nivelul întregii Românii”, a declarat, la rândul său, Mircea Geoană.