Gropile din străzile Craiovei, plombate cu bani de la Guvern

olguta groapa Gropile din străzile Craiovei, plombate cu bani de la Guvern poze

Comisia de inventariere a gropilor din Municipiul Craiova, înfiinţată prin dispoziţia doamnei primar Lia Olguţa Vasilescu, a finalizat sarcinile trasate şi s-a demarat acţiunea de refacere a carosabilului. Astfel, în ultimele două zile, au fost acoperite cu asfalt gropile de pe străzile Potelu, Bucura şi Aleea 2 Bechetului.
În acelaşi timp se continuă lucrările pe bulevardul Nicolae Titulescu, pe străzile Râului şi Popoveni. Săptămâna viitoare vor fi plombate şi gropile de pe strada Brestei.
Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a dat dispoziţie ca până la sfârşitul acestei luni să fie finalizate lucrările de plombare pe alte cinci aplasamente: pe str. Lămâiţei, în cartierul Craioviţa Nouă – în zona blocului 165 limitrof cu Bulevardul Tineretului, în cartierul Valea Roşie – adiacent cu str. Electroputere, pe str. Traian Gheorghiu – zona Bigul Vechi, şi pe str. Emil Gârleanu.
Sursele de finanţare pentru aceste lucrări provin de la bugetul naţional în urma rectificării bugetare aprobate de Guvernul României, la cererea primarului Lia Olguţa Vasilescu.