Grădinița „Voiniceii” din Craiova a sarbatorit 45 de ani de activitate

voiniceiigradinita 4 Grădinița „Voiniceii” din Craiova a sarbatorit 45 de ani de activitate poze

Mici si plăpânzi, plini de entuziasm, ori dimpotrivă, emotivi până la lacrimi, copiii de la Grădinița Voiniceii din Craiova au oferit ieri un spectacol plin de farmec și amuzament.
voiniceiigradinita 3 Grădinița „Voiniceii” din Craiova a sarbatorit 45 de ani de activitate poze
A fost aniversarea a 45 de ani de activitate a Grădiniței și în această zi de sărbătoare, cei mai speciali oaspeți – copilașii care frecventează această gradiniță– alături de invitații de onoare, renumitele personaje de la Disneyland,  au dansat și au fredonat cântece de veselie.
voiniceiigradinita 1 Grădinița „Voiniceii” din Craiova a sarbatorit 45 de ani de activitate poze
Rând pe rând, preșcolarii au fost cowboy, cadâne și prinți, roboței, dar și dansatori populari în miniatură. Ei și-au interpretat cu succes rolurile și au reușit să îi atragă pe toti cei prezenți în lumea magică a copilăriei.
voiniceiigradinita 2 Grădinița „Voiniceii” din Craiova a sarbatorit 45 de ani de activitate poze
În cadrul evenimentului copilașii au fost premiați cu diplome de excelență, iar cadrele didactice au primit medalii, în semn de apreciere pentru modul în care, cu talent și pasiune, cu o răbdare incomensurabilă și o dragoste adevărată pentru copii, iși desfășoară activitatea.
voiniceiigradinita 5 Grădinița „Voiniceii” din Craiova a sarbatorit 45 de ani de activitate poze

Pe acesată cale, mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea evenimentului, părinților, pentru sprijinul acordat, cadrelor didactice, pentru devotarea de care dau dovadă în fiecare zi, și sponsorilor pentru că ne-au ajutat ca pentru o zi să transformăm lumea poveștilor în realitate.

Director,
Lavinia Nadia Cilibiu