Gradinita SFANTA LUCIA: HALLOWEEN – Sarbatoarea groazei -concurs si parada

sf lucia Gradinita SFANTA LUCIA: HALLOWEEN   Sarbatoarea groazei  concurs si parada poze

Gradinita SFANTA LUCIA organizeaza cu ocazia Halloween-ului o adevarata Sarbatoare a groazei la care vor participa copii si parinti, doamnele educatoare, dar si alti doritori curajosi care sa anime momentul pentru a transforma seara intr-un adevarat spectacol. Mult asteptatul eveniment va avea loc in data de 29 octombrie 2015, in curtea gradinitei, incepand cu ora 18.00.

Momentul introductiv va fi reprezentat de parada costumelor la care prichindeii se vor deghiza in personajele lor preferate. Fantome poznase, monstruleti vestiti si vrajitoare dintre cele mai rele vor defila pe intuneric prin curtea gradinitei. Intregul peisaj va fi animat de spectacolul dovlecilor sculptati ce vor privi cu ochi de lumanarele la vestita parada fioroasa. In cadrul concursului “Cel mai cel dovleac”, fiecare clasa participanta isi va desemna dovleacul castigator prin vot deschis.

Gradinita si-a propus organizarea si desfasurarea acestei activitati pentru ca cei mici sa cunoasca si obiceiurile altor popoare, reprezentand totodata si un bun prilej de petrecere a timpului impreuna, parinti-copii-educatoare.Prin intermediul acestei actiuni vizam implicarea familiei in activitatea gradinitei, deschiderea spre a cunoaste manifestari si preocupari ale oamenilor de pretutindeni, avand la baza obtinerea unor momente de bucurie si voie buna. Avem ca si obiectiv general atingerea domeniului educatiei in si prin cultura, valorificarea potentialului creativ al prescolarilor, cat si libertatea expresiei si a originalitatii acestora.

 

Va asteptam cu drag!