Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța cu Povești” Craiova – concurs județean – ”SPORT, SANATATE, ARMONIE”

 

teren sport gradi Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța cu Povești” Craiova  concurs județean  ”SPORT, SANATATE, ARMONIE” poze

Grădinița  cu Program Prelungit „Căsuța cu Povești” Craiova organizează concurs județean – ”SPORT, SANATATE, ARMONIE”  în cadrul Proiectului Județean cu același nume, luni,  23 mai 2016,  ora 10:00.

Concursul se adresează tuturor cadrelor didactice şi copiilor din învăţământul prescolar si primar – clasa pregatitoare.

In etapa de inscrieri si-au anunțat prezența un numar de 115 preșcolari și elevi de clasa pregătitoare din 4 școli gimnaziale si 10 grădinițe  din Municipiul Craiova, precum și din județ.

Proiectul îşi propune dezvoltarea  dorinţei de a practica sportul, astfel contribuindu-se la educarea preșcolarilor și elevilor din punct de vedere fizic, dar si psihic.

Odată cu concursul sportiv va fi inaugurat și terenul de sport multifuncțional, recent amenajat cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova ca o dovadă a implicării autorităților locale in dezvoltarea infrastructurii școlare.

teren sport Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța cu Povești” Craiova  concurs județean  ”SPORT, SANATATE, ARMONIE” poze

 

La eveniment sunt invitați reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Dolj si ai autorităților locale, precum si personalităti sportive.
Parteneri (în organizarea concursului)
1. Universitatea din Craiova –FACULTATEA DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT
2. DIRECȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU SPORT ȘI TINERET DOLJ
3. Școala Gimnaziala Sf. GHEORGHE
4. Asociația Sportivă PRO EFS CRAIOVA

Parteneri media:

 1. 1.                 GTV
 2. 2.                 TVR Craiova
 3. 3.                 MICAPI
 4. 4.                 STARE DE FAPT
 5. 5.                 „TELEU”  CRAIOVA

Feed -back-ul concursului :
 Gradul de participare cantitativa si calitativa;
 Impactul avut in rândul preșcolarilor, elevilor si al cadrelor didactice;
 Calitatea actului sportiv prezentat.
Impactul estimat:
 Stimularea interesului pentru sport în rândul participanților
 Creşterea prestigiului grădiniței în comunitate;
 Extinderea parteneriatelor privind educaţia prin sport.
Diseminare:
 Mediatizarea pe site-ul grădiniței a rezultatelor concursului;
 Realizarea unei prezentări power point cu imagini din concurs pentru a putea fi vizionata si apreciata calitativ si de alţi preșcolari, cadre didactice, membri ai comunităţii, care nu au avut posibilitatea sa participe la activitate.