GJMb Craiova: Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal – Liga I , CSU CRAIOVA – FCSB

jandarmi suporteri GJMb Craiova: Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal   Liga I , CSU CRAIOVA   FCSB poze

Luni , 14 mai a.c., pe stadionul „Ion Oblemenco” din municipiul Craiova,  începând cu ora 20.30, se va disputa meciul de fotbal dintre echipele CSU CRAIOVA și FCSB.

Aproximativ 200 de jandarmi, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor, care vor fi prezenți la evenimentul sportiv.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete sau invitații.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Circulația rutieră va fi restricționată, începând cu ora 16.00, pe Bulevardul Știrbei Vodă, pe ambele sensuri de mers, de la Bulevardul Râului până la Bulevardul 1 Mai.

Informații și recomandări pentru spectatori

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare, recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Informăm suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis să staționeze pe scările care delimitează sectoarele, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și pază sau al forțelor de ordine.

De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.

Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților la această competiție sportivă.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.