GJMb Craiova: Măsuri de ordine publică la inaugurarea  Stadionului Municipal Târgu Jiu

 

 

Vineri, 25.10.2019, între orele 1400-1945, are loc inaugurarea Stadionului Municipal TÂRGU JIU și  meciul de fotbal din cadrul campionatului  Ligii a II a între C.S. PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU și AS FC UNIVERSITATEA CLUJ. Buna desfășurare a misiunii este asigurată de efective din cadrul  Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, Inspectoratului de Poliție Gorj și ale Inspectoratului pentru situații de Urgență Gorj.

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a stadionului, până la perimetrul zonei delimitate de porţile de acces în arena sportivă, prin organizarea barajelor de filtrare, patrule de ordine publică, în scopul prevenirii săvârşirii de fapte antisociale.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se va realiza de către agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

 

 

Informații și recomandări pentru spectatori

 

-Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare, recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces.

-Informăm suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

-Spectatorilor le este interzis să staționeze pe scările care delimitează sectoarele, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și pază sau al forțelor de ordine.

-De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.

-Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților.

        -Spectatorilor le este interzis să refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine. Spectatorului care refuză să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor, efectuat de personalul de ordine şi siguranţă, sau care săvârşeşte, înainte de a intra în arena sportivă ori în momentul intrării, fapte de natură penală sau contravenţională în legătură cu competiţia sau jocul sportiv respectiv nu i se permite accesul în arena sportivă.

-Spectatorilor le este interzis să arunce asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

 

 

 

 

 

 

    Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – GJMb Craiova