GJMb Craiova: A încercat să forțeze intrarea în spital folosindu-se de un cuțit

 

spital judetean GJMb Craiova: A încercat să forțeze intrarea în spital folosindu se de un cuțit poze

In ziua 01.01.2017, ora 07.00, un echipaj de jandarmi, aflat in misiune pe raza Sectiei 2 de Politie, s-a sesizat din oficiu despre faptul ca un tanar se deplasa catre agentii de paza ai Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Nr. 1, cu un cutit in mană.

Jandarmii au intervenit, l-au identificat pe tanar ca fiind E. Cosmin, in varsta de 23 ani, din localitatea Breasta, Judetul Dolj, iar cutitul din mana sa avea lungimea totala de 50 cm, iar lama de 34 cm.

Fiind intrebat de jandarmi despre activitatea pe care o desfasura, acesta a declarat ca in urma unei altercatii petrecute in localitate Breasta, un prieten de al sau a fost taiat la mana si a venit la spital pentru a i se acorda ingrijiri medicale. Tanarul a incercat sa intre in spital la prietenul acestuia, dar agentii de paza nu i-au permis accesul, motiv pentru care acesta s-a deplasat la autoturismul personal si a luat cutitul cu care a fost surprins de jandarmi.

Persoana in cauza se face vinovata de savarsirea infractiunii de port sau folosire fara drept de obiecte periculoase, fapta sanctionata cu inchisoare de la 1 la 3 ani.

 

 Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – GJMb Craiova