GJM Craiova: Prins în flagrant de jandarmi

comunicatus GJM Craiova: Prins în flagrant de jandarmi poze
În ziua de 27.11.2012, în jurul orei 01.00, o patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflată în misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe raza Secţiei 4 Poliţie, a observat pe str. Mihail Bârca, în zona blocului F11, un tânăr de aproximativ 25 ani, care s-a apropiat de un autoturism marca Daewoo Cielo, după care s-a aplecat către partea din faţă a autoturismului şi a desprins, de sub bara de protecţie, ornamentele de la proiectoarele de ceaţă.
Având în vedere cele sesizate patrula a intervenit şi a procedat la oprirea persoanei în cauză iar în urma identificării a stabilit că se numeşte P. IONUŢ, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în Craiova.
Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra persoanei în cauză au mai fost găsite încă două ornamente proiectoare ceaţă, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că au fost sustrase de către acesta de pe str. Traian Lalescu, din faţa bl. F8, de la un alt autoturism, de aceeaşi marcă.
Tânărul a fost condus de jandarmi la sediul Secţiei 4 Poliţie, unde i s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infarcţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 208-209 Cod Penal.