Giugea își acceptă înfrângerea, în trepte, dând vina pe Săuleanu

 Giugea își acceptă înfrângerea, în trepte, dând vina pe Săuleanu poze
Candidatul PNL la primăria Craiova, Nicolae Giugea, își dă semne că își acceptă înfrângerea în cursa electorală. Asta deși, inițial, se declara neimpresionat de „exit-poll-ul plătit de PSD” și prezentat la închiderea urnelor.

„Nu sunt impresionat de rezultatele exit-poll-ului, fiindcă este unul comandat de PSD. Așteptăm numărătoarea voturilor din fiecare secție. Acela este rezultatul care va da adevărata valoarea electorală a fiecărui candidat. (…) A fost o campanie, din punctul nostru de vedere, curată, elegantă. Am venit cu proiecte, cu mesaje către cetățeni, către electorat. (…) Așteptăm cu mare nerăbdare procesul de numărare a buletinelor de vot. Mulțumesc craiovenilor care s-au prezentat la vot. PSD nu mai e la putere în CLM Craiova și CJ Dolj. Asta sigur! Dar, așteptăm numărătoarea voturilor”, spunea Giugea, la sediul PNL Dolj, după finalizarea votului.
 Ulterior, după miezul nopții, a revenit cu o postare pe facebook, trimițând responsabilitatea eșecului dreptei în alegerile din Craiova în curtea celor de la USR PLUS.
„Craiovenii au decis cum vor să arate orașul în următorii patru ani. Cei care au refuzat cu îndărătnicie orice alianță de dreapta și au declarat că ei câștigă singuri, stradă cu stradă, acum culeg roadele atitudinii lor. Sper să nu persiste în aceeași idee și în Consiliul Local și să nu facă alianță cu PSD, așa cum au sugerat la un moment dat. Le mulțumesc craiovenilor care m-au votat și tuturor celor care au fost alături de mine în această campanie atât de dificilă. Voi rămâne ancorat în problemele orașului și voi căuta să mă implic la fel ca până acum în rezolvarea lor”, a postat Giugea.