Georgescu a mai inaugurat un subprefect – video

m georgescu Georgescu a mai inaugurat un subprefect   video poze

Prefectul Eugen Georgescu a anunţat public reinstalarea în funcţie a lui Ionel Ciobotea, campionul proceselor cu Guvernul.

A fost nevoie de o hotărâre de guvern pentru înlăturarea din funcţie a lui Cristian Şovăilă şi de o adresă de la un secretar din MAI pentru ca Ionel Ciobotea, care îşi câştigase în instanţă funcţia de mai bine de o lună să fie repus în post. Prefectul Georgescu a făcut anunţul public vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, subliniind faptul că, de acum, instituţia funcţionează “în deplină legalitate” şi că va întocmi în perioada următoare şi fişa postului pentru proaspăt reînscăunatul subprefect, pentru ca acesta să se poate apuca de treabă.

De menţionat că Ionel Ciobotea se întorsese în prefectură de câtea săptămâni, cu certificatul de grefă de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în buzunar, prezentându-se zilnic la serviciu, chiar dacă prefectul nu-l recunoştea ca subordonat. După ce şi-a recăpătat funcţia, Ciobotea mai aşteaptă acum şi câteva sute de milioane de lei vechi din partea Guvernului Boc, diferenţa dintre salariul de subprefect şi cel primit în calitate de inspector guvernamental în perioada în care a fost înlăturat din prefectură.