Geoană transpiră în campania pentru referendum ca “Băsescu să plece naiba odată”

usl 1 Geoană transpiră în campania pentru referendum ca Băsescu să plece naiba odată poze

Fostul şef al Senatului a revenit cu arme şi bagaje în tabăra USL la mitingul de susţinere a demiterii lui Traian Băsescu organizat vineri la Craiova. 

Mircea Geoană, fost contracandidat al lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 2009, şi-a cerut scuze miilor de usl-işti prezenţi la mitingul de la Craiova pentru greşelile din campanie prezidenţială prin care “involuntar, am prelungit suferinţa poporului român”, îndemnându-i pe cei prezenţi să vină la vot pentru a-l demite pe Băsescu.

usl 23 Geoană transpiră în campania pentru referendum ca Băsescu să plece naiba odată poze

“Nu vreau să mai trăiesc acel coşmar din decembrie 2009, când românii s-au culcat cu un preşedinte şi s-au trezit cu altul. De aceea vă rog: veniţi cu toţii la vot. O să spună unii că o fac pentru o satisfacţie personală – să văd că Băsescu pleacă naibii odată – dar e vorba de un lucru mult mai important: o şansă pentru o evoluţie normală a României”, a spus Mircea Geoană.

usl 8 Geoană transpiră în campania pentru referendum ca Băsescu să plece naiba odată poze

Actualul şef al comisiei de politică externă a Senatului s-a aflat pe scenă alături de mai vechii săi adversari din PSD – Victor Ponta şi Titus Corlăţean – atât la miting, cât şi la reuniunea liderilor USL din Oltenia, care l-a precedat, unde a precizat că a avut întrevederi cu mai multe personalităţi politice de peste hotare, “la rugămintea lui Victor şi a altor colegi”. Geoană a ţinut să-i liniştească pe reprezentanţii USL cu privire la cota de popularitate a lui Traian Băsescu peste graniţă. “S-a spus în aceste zile că Traian Băsescu e susţinut de Europa. Nu e adevărat! Nimeni nu îl susţine. E un om politic terminat”, a spus Geoană.