Geoană şi Prioteasa n-au cerut “medicamente” la Voicu, Lili Schutz nici măcar n-a mers la consultaţie – video

m prio geoana camppos1 Geoană şi Prioteasa n au cerut medicamente la Voicu, Lili Schutz nici măcar n a mers la consultaţie   video poze

După ce numele PSD Dolj a fost luat în deşert în stenogramele DNA trimise Senatului pentru arestarea lui Cătălin Voicu, social-democraţii punctează cu delimitări pe toată linia.  Primul care a luat în piept tirul întrebărilor legate de senatorul Cătălin Voicu şi presupusele intervenţii ale acestuia în favoarea unor membri PSD, printre care şi Maria (Lili) Schutz, şefa organizaţiei de femei a PSD Dolj şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene (zisă Şuţa cu toate serele ei în stenogramele transpirate spre presă) a fost şeful Senatului şi până mai ieri şeful PSD Mircea Geoană. “Nici eu nici domnul Prioteasa nu am intervenit niciodată pentru nimeni. E împotrva principiilor mele”, a spus Geoană la Craiova, când a fost întrebat despre apariţia numelui lui Lili Schutz în stenogramele lui Cătălin Voicu.

La rândul ei, Lili Schutz, spune că nici măcar nu l-a întâlnit pe senatorul Cătălin Voicu, care-şi aşteaptă acum permisul de arestare de la colegii din Senatul condus de Mircea Geoană. “Nu îl cunosc personal pe Cătălin Voicu şi nu am nicio legătură directă sau indirectă cu acest caz. L-am văzut la Congresul şi la Conferinţa partidului, dar nu am comunicat niciodată cu dânsul. Nu am drept de vot în comitetul executiv al partidului. Nu am ştiut care sunt persoanele desemnate pentru a prelua funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor”, a declarat Lili Schutz.