Geoană la Craiova: PSRO va fi prima forță politică în Dolj anul viitor și pe podium în Oltenia. Cine sunt conducătorii

geoanapetrescugustceanapopa 1 Geoană la Craiova: PSRO va fi prima forță politică în Dolj anul viitor și pe podium în Oltenia. Cine sunt conducătorii poze

Mircea Geoană s-a aflat astăzi la Craiova, pentru a-și saluta simpatizanții nou înființatului partid și a reintra astfel în circuitul politic al județului. 

Fostul lider al PSD a ținut să reamintească motivele care l-au mânat în luptă la crearea noului partid: „nedreptățile și umilințele la care am fost supuși de actuala conducere a PSD”, punctând însă totodată și faptul că intenționează să-și păstreze prieteniile cu social-democrații din Dolj. ”La un moment dat, sunt convins că drumurile noastre, într-un fel sau altul, se vor uni din nou”, a spus Geoană.

Șeful PSRO a anunțat și liderii care se vor ocupa de soarta formațiunii politice la Dolj: deputatul Petre Petrescu, președinte județean, și deputatul Florentin Gust, cel care prezidează peste întreaga regiune, ambii foști pesediști.

„Sunt convins că, în perioada următoare vom crește și mai mult, ca număr și ca valoare, iar anul viitor, credința mea este că PSRO va fi prima forță politică a județului, iar la nivel de regiune ne vom clasa cel puțin pe podium. Și sunt sigur că și la nivel național vom face o figură frumoasă în alegeri”, a spus Mircea Geoană, la conferința de presă susținută la Craiova.