Genoiu „X5” a bătut palma cu bicicliștii. Plan de mobilitate și piste speciale incluse în noul PUG al Craiovei

genoiu mihail unpr jeep baterie curent Genoiu „X5” a bătut palma cu bicicliștii. Plan de mobilitate și piste speciale incluse în noul PUG al Craiovei poze

Primăria Craiova a intrat în parteneriat cu IPA CIFAT și cu bicicliștii din Craiova pentru un proiect ce va da orașului un plan de mobilitate bun de integrat în viitorul PUG al orașului.

„Planul de mobilitate va fi gata până la finele anului viitor și va putea fi inclus în noul PUG al Craiovei. Această viziune corelată a făcut ca orașul Craiova să fie apreciat ca unul dintre singurele orașe din România pretabile pentru a deveni orașe inteligente”, a declarat Gabriel Vlăduț, președintele Ipa CIFAT Craiova, la conferința de presă organizată, vineri, la sedul primăriei Craiova.

genoiu vladut pirvulescu Genoiu „X5” a bătut palma cu bicicliștii. Plan de mobilitate și piste speciale incluse în noul PUG al Craiovei poze

Reprezentanul edililor la conferintă a fost viceprimarul Mihai Genoiu, care a ținut să evoce una dintre primele măsuri luate după câștigarea primăriei de Olguța Vasilescu – retrasarea pistelor pentru bicicliști din Parcul Romanescu, precum și pistele care vor fi amenajate pe Râului, Caracal și Calea București.

„În Craiova mergi pe o pistă care se termină într-o trecere de pietoni sau într-o alee care nu este circulabilă pentru biciclete. Important este ca ele să fie cuprinse într-un plan coerent în așa fel încât pista să-și facă demonstrată utilitatea. Avem în vedere acest lucru. Toate informațiile pe care le primim de la dumneavoastră și care sunt prinse într-un plan de mobilitate vor sta la baza PUG-ului. Deci ele trebuie să aibă o continuitate”, a spus Genoiu.