Genoiu: Ne dezicem de afirmațiile lui Zamfir. I-am cerut explicații publice

O postare belicoasă a șefului filarmonicii craiovene, în toiul conflictelor de la București din 10 august, a devenit subiect de dezbatere în consiliul local, după ce afirmațiile managerului Zamfir au intrat în atenția presei.

Consilierii PNL, prin vocea lui Flavius Sirop, i-au cerut demisia în ședința de azi a consiliului local. „Este șeful unei instituții din subordinea consiliului local. Îi cerem demisia de onoare, sau, dacă nu și-o asumă, să luăm noi măsuri”, a spus Sirop.

„L-am chemat la mine pe Gabriel Zamfir și i-am cerut să vină cu o explicație publică despre acele afirmații, să explice dacă a fost o greșeală de exprimare, o scăpare, sau ce s-a întâmplat cu acea postare de pe contul său de facebook. Vom vedea care va fi poziția lui și ce este de făcut. Oricum noi primăria, eu, ca primar, și consiliul local ne dezicem de aceste afirmații. Am spus asta încă de ieri, la toate televiziunile care m-au căutat”, a răspuns primarul Mihail Genoiu.

Iată și postarea lui Gabriel Zamfir care a generat scandalul:

“Un mare respect pentru acei jandarmi si macar un glont in cap acelor asa-zise ‘mame’ care au iesit cu copiii in brate la proteste desi se stia ca nu e un protest pasnic asa cum ar trebui sa fie in democratie. Dar deh nu avem aceeasi definitie pentru ‘democratie'”