Genoiu – Mesaj către PNL și USR PLUS: OPRIȚI MANIPULĂRILE! OPRIȚI MINCIUNILE!

genoiu interimar craiova 3 Genoiu   Mesaj către PNL și USR PLUS: OPRIȚI MANIPULĂRILE! OPRIȚI MINCIUNILE! poze

„O administrație se conduce după lege, nu după ureche și nici din sedii de partid. Convocarea Consiliului Local pentru depunerea jurămintelor consilierilor locali supleanți nu se poate face înainte de rămânerea definitivă a încheierii de validare a mandatelor de către Judecătoria Craiova. Acest lucru se va întâmpla astăzi la ora 14:00, motiv pentru care, la ora 14:01, voi face convocarea ședinței extraordinare cu convocare de îndată a Consiliului Local Municipal Craiova, respectând prevederile articolului 134, aliniatul 4 din Codul Administrativ. Orice altă încercare de a convoca o ședință a Consiliului Local înainte de rămânerea definitivă a încheierii de validare a mandatelor consilierilor local supleanți de către Judecătoria Craiova este în afara legii.

Nimic nu poate fi mai urgent pentru o comunitate locală decât învestirea funcției de primar, viceprimari și consilieri locali.

P.S. Am luat la cunoștință că unul dintre consilierii locali se află în izolare la domiciliu, iar un auto-propus lider al majorității consilierilor a solicitat votul cu urna mobilă pentru alegerea viceprimarilor, lucru cu care suntem de acord și pe care i l-am și comunicat.
Dorința mea este de a avea cât mai rapid Primar, un Consiliu Local complet și Viceprimari în funcție, motiv pentru care voi convoca ședința Consiliului Local de îndată pentru vineri, 13 noiembrie, la ora 10, și invit toți consilierii locali să fie prezenți pentru a da legitimitate cât mai urgent conducerii orașului alese în mod democratic”, a postat primarul în funcție, pe o rețea de socializare.