Galeriile „Cromatic“: vernisaj expoziție foto și proiecție film „Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor – județul Dolj“

 afis expo film Galeriile „Cromatic“: vernisaj expoziție foto și proiecție film  „Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor   județul Dolj“ poze

Consiliul Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vă invită joi, 15 noiembrie 2018, ora 11:00, în Galeriile „Cromatic“, la vernisajul expoziției foto și la proiecția filmului  „Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor – județul Dolj“.

Cele două evenimente sunt parte din proiectul „Unirea în mărturiile urmașilor“, derulat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj în anul 2018 și care se va finaliza cu editarea volumului „Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor – județul Dolj“.

Fotografiile și interviurile au fost realizate de o echipă a C.J.C.P.C.T. Dolj în localitățile din județ, cu sprijinul oamenilor din comunitățile respective, care păstrează vie memoria eroilor Marii Uniri.