Frăţia Bujorului – Ion Prioteasa, cu liberalii de mână la Pleniţa: Suntem în continuare împreună şi lăsăm ceva în urma noastră!

prioteasa plenita bujor 1 Frăţia Bujorului   Ion Prioteasa, cu liberalii de mână la Pleniţa: Suntem în continuare împreună şi lăsăm ceva în urma noastră! poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, candidat al Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat, a participat, duminică după-amiază, la Sărbătoarea Bujorului, eveniment organizat de Primăria comunei Plenița. Cu acest prilej, Ion Prioteasa, candidatul Uniunii Social Liberale a discutat cu participanții la manifestarea dedicată Sărbătorii Bujorului despre realizările mandatului pe care l-a avut în fruntea Consiliului Județean Dolj, în perioada 2008 – 2012, precum și despre obiectivele pe care și le propune să le îndeplinească în următorii patru ani.

prioteasa plenita bujor Frăţia Bujorului   Ion Prioteasa, cu liberalii de mână la Pleniţa: Suntem în continuare împreună şi lăsăm ceva în urma noastră! poze
Totodată, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a transmits locuitorilor din Plenița că va fi alături de primarul Mihai Calafeteanu pentru a câștiga un nou mandat de edil-șef al localității din postura de candidat al Uniunii Social Liberale.
„Nu vreau să trecem într-o zonă a politicii pentru că noi suntem oameni de administrație. Primarul Mihai Clafeteanu a făcut tot posibilul ca în această zi să vă puteţi desfăşura în voie şi să vă întâlniţi cu prietenii şi cu familia. Semnalul şi mesajul pe care vi-l transmit eu este acela că suntem în continuare împreună şi că dorim din tot sufletul să putem să facem şi să lăsăm ceva în urma noastră. Eu cu primarul Mihai Calafeteanu ne ştim de foarte mult timp, şi astăzi, împreună, vă spunem un singur lucru: “La mulţi ani”, a spus președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

prioteasa plenita bujor 2 Frăţia Bujorului   Ion Prioteasa, cu liberalii de mână la Pleniţa: Suntem în continuare împreună şi lăsăm ceva în urma noastră! poze
La rândul său, primarul comunei Plenția, Mihai Calafeteanu, candidat pentru un nou mandat a declarat: “Sărbătoarea Bujorului este o tradiţie la noi, o serbare câmpenească ce are loc de 42 de ani, din anul 1970, când a avut prima manifestare de acest gen, devenită tradiţie în timp.
Bujorul românesc este o specie unică în România, dar şi în Europa, care creşte doar în pădurea de la Pleniţa. Aici este o rezervaţie naturală, o zonă protejată ce se întinde pe aproximativ 60 de hectare. Noi ne mândrim cu această bogăţie dăruită de natură, dar şi cu această frumoasă tradiţie.
De la an la an tot mai mulţi oameni vin aici şi estimăm că astăzi în pădurea bujorului se vor aduna aproximativ 10.000 de persoane, din toate judeţele Olteniei, pentru a petrece o zi agreabilă, mai ales că e o zi de mai cum nu se poate mai frumoasă. Astăzi o să avem şi invitaţi de seamă din aparatul adiministrativ al judeţului”, a declarat primarul comunei Plenița, Mihai Calafeteanu.
La Sărbătoarea Bujorului a fost prezent, pe lângă președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, vicepreședntele PSD Dolj Cristinel Iovan, precum și președintele PNL Dolj, deputatul Mihai Voicu.

BIROUL DE PRESĂ