Ford: Ponta, prezent la startul oficial al vânzărilor B-Max

ford sigla Ford: Ponta, prezent la startul oficial al vânzărilor B Max poze

Prim Ministrul României vizitează uzina Ford de la Craiova şi marchează startul oficial al vânzărilor B-MAX în România.
Craiova, 29 octombrie 2012 – Ford anunţă astăzi vizita Prim-MinistruluiRomâniei, ExcelenţaSa,domnulVictor Ponta, la noua uzină Ford de clasă mondială din Craiova. Vizita de astăzi vine în contextul startului oficial al vânzărilor B-MAX în România.
Primul- Ministru a fostîntâmpinatastăzi de către Dr. Wolfgang Schneider, Vicepreşedinte Afaceri Guvernamentale, Juridice şi de Mediu al Ford Europa, precum şi de către echipa de conducere a Ford România condusă de Jan Gijsen, Preşedintele Ford România, Don Gelinas, Director Financiar, şi Zoltan Brassai, Director General al Companiei Naţionale de Vânzări Ford România.
Jan Gijsen, Preşedintele Ford România, a declarat: “Îiurăm bun venitastăzi Prim-MinistruluiRomâniei, care viziteazăfabrica noastră din Craiova. Suntem foarte mulţumiţi de stadiul actual al producţiei modelului B-MAX şi acest lucru nu ar fi fost posibil fără eforturile extraordinare ale talentaţilor şi pricepuţilor noştri angajaţi, cărora doresc să le mulţumesc pentru sprijinul şi dedicarea lor continue. Ford îşi respectă angajamentul faţă de România şi Craiova continuându-şi investiţia sa de peste 675 milioane de euro în producţia de vehicule şi motoare”.
Ingeniosul model Ford B-MAX se fabrică exclusiv la Craiova. Acesta prezintă cel mai bun acces în habitaclu din clasa sa, datorită unui design unic ce integrează pilonul central în portiere, cele din faţă tradiţionale, cu balamale, iar cele din spate glisante, oferind o deschidere neobstrucţionată ce facilitează accesul. Asigură de asemenea consum de combustibil şi emisii de CO2 de vârf în clasa sa şi este cu aproximativ 15% mai economic decât competitorii cheie.
”Aş dori să mulţumesc companiei Ford pentru invitaţia de a marca lansarea comercialăpe piaţa din România a noului B-MAX. Fabrica Ford de la Craiova este una dintre cele mai importante investiţii din ţara noastrăşi sunt încantat de numărul de locuri de muncă pe care aceasta le-a generat. Ca român, sunt mândru să asistăm la construirea unuia dintre cele mai apreciate vehicule din industria auto. Consider că dezvoltarea economică a României depinde de atragerea şi extinderea unor astfel de investiţii şi doresc să vă asigur că Guvernul Romaniei va face toate eforturile necesare pentru ca acest lucru să se intample”, a spus domnul Victor Ponta, Premierul României.
Dealerii Ford din România au început să promoveze deja noul B-MAX în showroom-urile lorşi au fostorganizatefoartemulteevenimenteîn weekend pentru a raspunde unui număr record de peste 3000 de cereri de test drive din partea clienţilor
“Noul Ford B-MAX este gată să întâmpine toţi românii în showroomurile din toată ţara. Este extraordinarsă le putem arata clienţilor noştri unul dintre vehiculele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din Europa, care este construit în România. Cred că vânzările B-MAX în România vor fi un mare succes, iar clienţii vor aprecia calitatea înaltă şi avantajele produsului”, a declarat Zoltan Brassai, Directorul General al Companiei Naţionale de Vânzări Ford România.
Noul Ford B-MAX a primit cel mai mare punctaj posibil, 5 stele, înmaterie de siguranţă, din parteainstituţieiindependente de testare a siguranţeiîncaz decoliziune, Euro NCAP. Modelul este dotat cu Active City Stop, care poate sesiza iminenţa unei coliziuni la viteză mică şi activează frânele. B-MAX este de asemenea primul automobil din Europa dotat cu sistemul SYNC si Asistenţă de Urgenţă, sistemul avansat de asistenţă a şoferului cu control vocal.
B-MAX va fi disponibil în România în ambele versiuni de 100CP şi 120CP ale motorului EcoBoost de 1,0 litri, câştigătorul titlului Motorul Internaţional al Anului 2012. Ambele versiuni ale motorului EcoBoost de 1,0 litri sunt construite la Craiova. De asemenea, clienţii români vor putea alege una dintre motorizările pe motorina respectiv 1,6 TDCI 95 CP şi 1,5 TDCi 75 CP.