Florin Lungu: Vrem RAADPFL Craiova pe profit şi în 2014

lungu Florin Lungu: Vrem RAADPFL Craiova pe profit şi în 2014 poze

Directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, Florin Lungu, a declarat că doreşte ca regia pe care o conduce să înregistreze profit şi în anul 2014. Se ştie că, încă din primele şase luni ale acestui an, RAADPFL Craiova a înregistrat un profit important, profit care, până în acest an era doar un vis frumos pentru foştii manageri. O mai bună reorganizare, reducerea cheltuielilor aberante au fost doar câteva dintre motivele pentru care Florin Lungu se poate lăuda că a făcut “bani frumoşi” pentru RAADPFL Craiova. După acelaşi plan, minuţios întocmit, Lungu speră să menţină pe profit regia şi în 2014.

“În toate activităţile pe care le executăm încercăm să avem cât mai puţine deficienţe. Este important pentru noi ca locuitorii Craiovei să fie mulţumiţi de serviciile executate de către RAADPFL Craiova. Acolo unde sunt probleme, craioveni ni se pot adresa şi noi încercăm, în cel mai scurt timp, să le soluţionăm. Ne dorim ca în 2014 să fim şi mai vizibili pentru locuitorii oraşului “, a declarat Florin Lungu.

Un alt plan de viitor, al şefului de la regie, este acela de a achiziţiona noi utilaje cu care să poată executa lucrările în timp cât mai scurt. Este vorba despre un buldoexcavator, un tih şi două basculante, una de capacitate mare şi una de capacitate medie. “Suntem deja în discuţii cu doamna primar Olguţa Vasilescu să cumpărăm utilajele de care am avea nevoie. Domnia sa ne-a asigurat, ca de obicei, de toată susţinerea. Am depus deja documentaţia necesară la primărie şi aşteptăm decizia finală pentru a ne face şi noi planurile pentru anul viitor”, a adăugat Florin Lungu.

Şi tot la capitolul propuneri pentru 2014, Lungu vine cu o idee îndrăzneaţă, aceea de a creşte salariile angajaţilor de la RAADPFL Craiova. Deşi nu este vorba despre o majorare mare, pentru subordonaţii săi, orice ban în plus este bine venit. “Trebuie să ţinem cont că de 8 ani veniturile celor de aici nu au fost majorate. Vom încerca să le ridicăm puţin, atât cât ne permite bugetul, pentru că este vorba de salarii foarte mici, în prezent”, a mai spus Florin Lungu.