Florin Lungu (RAADPFL): Lucrări de balastare pe străzi din Catargiu şi Bariera Vâlcii

 

lungu Florin Lungu (RAADPFL): Lucrări de balastare pe străzi din Catargiu şi Bariera Vâlcii  pozeAngajaţii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova au demarat, în această perioadă, lucrări de balastare a străzilor cu pământ. În această etapă sunt vizate străzile din cartierul Catargiu şi Bariera Vâlcii.

“Precizez că este vorba despre străzile care nu sunt incluse în masterplanul de apă. În acest moment, lucrările sunt stopate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, dar dacă timpul ne va permite noi putem lucra şi până la 31 decembrie 2013 pentru a acoperi un număr cât mai mare de străzi. Lista cu străzile pe care urmează să efectuăm lucrări este întocmită de către cei de la primărie.

Oamenii care locuiesc pe străzile unde am intervenit s-au arătat extrem de încântaţi pentru că le pietruim şi pentru că se face ceva, pe străzi pe care nu s-a intervenit de ani de zile. Craiovenii salută iniţiativa primăriei, chiar dacă, în acest moment este vorba doar de balastare  “, a declarat Florin Lungu, directorul RAADPFL Craiova.