Florin Lungu: Desfăşurare de forţe pe strada Buziaş

raadpfl strazi Florin Lungu: Desfăşurare de forţe pe strada Buziaş poze

Încă din primele săptămâni ale lui 2014, sectorul reparaţii străzi, din cadrul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, a şi “intrat în pâine”. În prezent, angajaţii regiei muncesc de zor pe strada Buziaş, din cartierul 1 Mai.

“Dacă condiţiile meteo sunt favorabile intenţionăm să finalizăm reparaţile până la sfârşitul săptămânii. Muncitorii lucrează cu foarte mare grijă deoarece există riscul să înceapă ploaia şi să nu mai putem interveni. Din acest motiv se lucrează pe porţiuni mici de drum care se repară destul de repede”, a declarat Florin Lungu, directorul RAADPFL Craiova.

În această dimineaţă, în jurul orei 9.00, lucrătorii de la sectorul reparaţii străzi erau la datorie.  Primul sector de drum tocmai fusese finalizat, muncitorii pregătind pietrele pentru ultima intervenţie. Nivelarea şi repararea străzi a constituit însă o problemă pentru craiovenii care locuiesc pe strada Buziaş. Cu toate acestea, oamenii sunt mulţumiţi că s-a intervenit şi vor circula, în curând, în condiţii mai bune.

“Ne-a fost greu în aceste zile pentru că am circulat cu dificultate. Nu aveau nici ei ce face. Oamenii au fost chiar înţelegători ca să zic aşa deoarece au reparat întâi porţiunea din stânga urmând ca astăzi să lucreze şi la cea din dreaptă. Dacă porneau cu ambele sensuri de circulaţie nu mai aveam acces la locuinţe. În concluzie suntem mulţumiţi şi pentru căp au intervenit pe strada noastră şi pentru modul de lucru”, a spus un craiovean din zonă.

raadpfl strazi2 Florin Lungu: Desfăşurare de forţe pe strada Buziaş poze

raadpfl strazi3 Florin Lungu: Desfăşurare de forţe pe strada Buziaş poze

raadpfl strazi4 Florin Lungu: Desfăşurare de forţe pe strada Buziaş poze