Florentin Gust, președinte la Crucea Roșie, Filiala Dolj

CRUCEA ROSIE ROMANA

FILIALA DOLJ

 

 

Societatea Nationala de Cruce Rosie, Filiala Dolj a constituit astazi, 30.01.2015, Adunarea Generala, propunandu-si analiza  activitatii desfasurate de Filiala de Cruce Rosie Dolj in ultimii doi ani si – in acelasi timp –propunerea de imbunatatire a acesteia, de intarire a capacitatii organizationale, de implicare permanenta in viata comunitatii doljene.

De asemenea, Adunarea Generala , constituita statutar, a ales noua conducere a organizatiei: un nou Presedinte – dl Florentin Gust , trei vicepresedinti – Florea Constantin , Dinica Narciza. Sovoiu Virginia. un nou Comitet, alcatuit din Enuca Larisa, Mitroi Bianca, Dinu Danut, Vanca Eufrosina, Sanda Cora, Costa Ileana, Nedelea Andreea, Tacu Alina, Nicolescu Raluca, Dobogeanu Madalina, Grigoran Daniela, Ciurea Marius. Prima propunere a nou alesului presedinte, dl Florentin Gust, a fost aceea de a recomanda membrilor filialei ca functia de presedinte onorific  sa fie ocupata de dl Filimon Ion, membru activ al organizatiei de peste doua decenii. Toti membrii echipei de conducere au fost investiti astazi cu functii onorifice. Noua echipa de conducere si-a manifestat dorinta si speranta ca, alaturi de voluntarii filialei, sa aduca un plus energie si idei benefice pentru dezvoltarea Crucii Rosii Dolj.

Crucea Rosie Romana este nu numai organizatia umanitara cu cea mai indelungata existenta neintrerupta din Romania, ci si una dintre cele mai puternice. Forta ei este data de numarul mare de oameni care i s-au alaturat pentru a realiza impreuna o opera de caritate cu impact social imediat, opera intemeiata pe Misiunea Fundamentala a Miscarii de Cruce Rosie – alinarea suferintei umane si pe cele sapte principii fundamentale ale Crucii Rosii –

umanitate, impartialitate, neutralitate, independenta, voluntariat, unitate si universalitate.

 

Filiala de Cruce Rosie Dolj multumeste tuturor voluntarilor si partenerilor pentru implicarea  in actiunile in folosul comunitatii, pentru contributia pe care si-o aduc zi de zi in sprijinul persoanelor vulnerabile, la imbunatatirea relatiilor dintre oameni, pentru a avea cu totii un viitor mai bun!

 

 

 

 

 

 

Director,

Prof. Maria Vintila