FLASH MOB – Play IntenCity. Dancing Craiova IntenCity

 

 

Clubul de Dans Sportiv ”Katamis” organizează joi, 5 noiembrie 2015, un eveniment inedit – Flash MobPlay IntenCity. Dancing Craiova IntenCity. Evenimentul va avea loc în incinta ElectroputereParc (Mall), în zona Sephora, Zvon Cafe, începând cu ora 18:15.

 

Așa cum bine știți, Municipiul Craiova s-a înscris în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii (2021) și se află în perioada de preselecție. Vorbim despre o perioadă încărcată, încercăm să captăm toate energiile și proiectele desfășurate la scară regională, la capătul căreia se va intra pe lista scurtă. Trei orașe vor rămâne în compețiție și, așa cum ne dorim cu toții, Craiova trebuie să se regăsească între ele. O demonstrație de dans sportiv, un flash mob organizat de clubul craiovean de dans sportiv „Katamis”, partenerul nostru în această acțiune, este o bună ocazie de a face mișcare într-un mod plăcut. Clubul de dans este consacrat la nivel național, tocmai de aceea, pe întreaga durată a flash mob-ului, participanții se vor bucura de îndrumare de cea mai bună calitate. Îi invităm pe toți cei pasionați de dans, copii de toate vârstele, dar și pe adulții care îndrăgesc mișcarea, pentru o porție de dans în incinta ElectroputereParc (Mall). Acest eveniment se înscrie în rândul celor pe care Craiova le propune în perspectiva câștigării titlului de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021. Paleta de propuneri și proiecte este extrem de permisivă și de diversă. Vă așteptăm cu drag!”, a declarat Lucian Dindirică, președintele Asociației Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021.

FlashMob Craiova 2021 FLASH MOB   Play IntenCity. Dancing Craiova IntenCity poze

În ceea ce privește scopul acestui eveniment, Cătălin Safta – Vicepreședinte și Antrenor CDS Katamis a declarat: ”Împreună,  pentru Craiova! Suntem bucuroși și onorați să ne putem implica activ în promovarea orașului nostru ca centru de dezvoltare și consum cultural! Prin această manifestație de dans dorim să încurajăm publicul craiovean în a partcipa activ la dezvoltarea orașului sau prin activități socio-culturale, astfel demonstrând că NOI suntem demni de titlul Capitală Europeană a Culturii!”

 

Vă invităm pe toți, de la cei mai mici la cei mai mari, să vă bucurați de acest spectacol senzațional și să dansați alături de tinerii dansatori prezenți. ”CDS Katamis a implicat peste 140 de copii și tineri, cu vârste între 5 și 23 ani, de la cursanți începători până la sportivi de performanță și instructori de dans sportiv, în realizarea unui flashmob dansant, accesibil oricărui iubitor de dans. Sperăm ca inițiativa noastră să fie una de bun augur și să fie doar prima dintr-un lung șir de evenimente de acest gen!”, a mai declarat Cătălin Safta.

 

Evenimentul este realizat în colaborare cu ElectroputereParc (Mall), Plusauto – dealer FORD, Asociația ”Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021.

 

 

Be There!