Firmele de curatenie din Craiova – Cum alegi o firma de curatenie

Sarbatoriile se apropie cu pasi repezi, iar capitolul curatenie este poate unul dintre cel mai important pentru femeile din intreaga lume. O casa impodobita in spiritul Craciunului, o masa bogata, un brad luminos care ascunde o groaza de cadouri este tabloul ideal pe care orice familie si-l doreste de sarbatori. Sa nu uitam insa ca fara o curatenie impecabila, intreaga atmosfera nu ar fi in armonie. Fara curetenie si fara mirosul prajiturilor coapte exact in pragul sarbatorilor!

Revenind la capitolul curatenie, Romania se aliniaza tarilor din UE, locuitorii manifestand un interes tot mai crescut fata de firmele specializate in curatenie. Fie ca este vorba despre curatenia propriilor case, fie ca vorbim despre curatenia la birou, femeile, in general, au inteles ca au la indemana o varianta mult mai avantajoasa de „a face totul luna”. Craiova se numara printre orasele fruntase, ai carei locuitori se bazeaza pe personal specializat atunci cand vine vorba atat de curatenia zilnica cat si de curatenia ocazionala.

Vazand in acest aspect o veritabila oportunitate, tot mai multi antreprenori au decis sa se orienteze spre acest fel de bussines. Asa se face ca, in momentul de fata, in inima Olteniei, sunt destul de multe firme de curatenie la care puteti apela atunci cand va decideti sa nu mai pierdeti timpul cu acest aspect ci sa va dedicati calatoriilor, distractiei sau copiilor.

Pasi de urmate pentru alegerea firmei de curatenie

Pentru a alege firma care poate sa va satisfaca toate cerintele este important sa parcurgeti cativa pasi. Cel mai la indemana motor de cautare din zilele noastre, Google, va va pune la dispozitie toate datele necesare despre firma pe care o cautati. Cu un simplu click, veti reusi sa aveti acces la o lista cu toate firme de curatenie din Banie.

Un alt aspect extrem de important il constituie prezenta recenziilor consemnate de catre clientii respectivei firme. Verificati disponibilitatea datei la care doriti sa se faca curatenie in spatiul dumneavoastra, la firma care va place, dupa care cereti o oferta de preturi. Aveti grija insa ca nu toate firmele de curatenie ofera seriozitate! Puteti observa daca firma aleasa de dumneavoastra are un cod etic pe care il respecta cu sfintenie, doar daca va va prezenta pretul abia dupa ce va face o vizita la fata locului, atunci cand va cunoaste toate aspectele legate de locuinta, respectiv, cati metri patrati sunt, cate obiecte trebuie curatate s.a.m.d. Este important ca, in momentul in care lucratorii ajung in casa dumneavoastra sa detina o serie de formulare privind raportul curateniei realizate in fiecare camera.

curatenie 1 300x200 Firmele de curatenie din Craiova   Cum alegi o firma de curatenie poze

„Pentru ca este prioritar, cel putin pentru noi, gradul de satisfactie al clientului, am decis, inca de la inceputul acestui an, sa rugam fiecare client sa ne trimita un mail cu nota pe care o acorda colegilor nostri dupa executarea serviciului de curatenie. Astfel, am reusit sa organizam o baza de date reala care ne ajuta zilnic in lucru cu noii clienti, avand la dispozitie o lista adaptata zilnic cu minusurile care pot aparea in timpul actiunii de curatenie. Tot datorita acestei ideei am putut sa formam o echipa de profesionisti care corespunde standardelor impuse de firma noastra”, a precizat Dan Mitroi, directorul firmei „Curatenie Craiova 360”.

De asemenea, este important ca firma de curatenie aleasa sa ofere posibilitatea si clientilor nemultumiti de a exprima propriile pareri. Acesta este un alt aspect important care reliefeaza, fara doar si poate, ca respectiva firma chiar este interesata de satisfacerea reala a clientilor pe care ii are.

„Evident, cu ocazia sarbatorilor, avem cele mai multe cereri si, din pacate, nu le putem onora pe toate. De exemplu, pentru sarbatorile de la sfarsitul anului 2018, deja au inceput programarile clientilor, ceea ce pentru noi este extrem de important. Acesta situatie ne ofera un feedback pozitiv al serviciilor de curatenie pe care le oferim, dovedint faptul ca deja craiovenii ne percep ca o firma de incredere pe care se pot baza. Pentru persoanele interesate de serviciile noastre, ne pot apela la numarul de telefon 0774637656”, a incheiat Dan Mitroi, directorul firmei „Curatenie Craiova 360”.