Filiasi, reprezentat la Summitul Liderilor de la Oxford

costelus 300x300 Filiasi, reprezentat la Summitul Liderilor de la Oxford poze

Orasul Filiasi este recunoscut ca fiind cel mai nou pol al dezvoltarii din judetul Dolj. Schimbarile majore care au survenit, in ultimii ani, au atras atentia si celor care organizeaza Summitul Liderilor, de la Oxford, Europe Business Assembly. In fiecare an, aceasta organizatie desemneaza cei mai buni lideri din diverse domenii. In 2019, motto-ul evenimentului este „Liderii care definesc viitorul, viitorul care defineste liderii”.

In acest sens, Costelul Ilie Gheorghe, primarul din Filiasi, a fost invitat la Oxford, pe data de 17 decembrie, in calitate de speaker, pentru a sustine un discurs privind dezvoltarea galopanta a acestui oras. Din dorinta de a promova si mai mult aceasta localitate doljeana, edilul sef a decis sa realizeze si un clip video, ce are in centru frumosul oras.

„Este o invitatie ce ma onoreaza. De precizat ca, pentru prima data, orasul Filiasi este nominalizat pentru a participa la o intalnire la un astfel de nivel. Observ cu incantare ca dezvoltarea lui a atras atentia specialistilor si asta nu poate decat sa ma bucure. Prezenta mea la Oxford si prezentarea orasului meu constituie reale oportunitati pentru a deschide larg portile unor colaborari trainice . Cu alte cuvinte, liderii mondiali vor stii de existenta acestui minunat oras. Participantii si nu numai vor cunoaste toate oportunitatile pe care le oferim atat locuitorilor cat si mediului de afaceri. ”, a conchis Costelus Ilie Gheorghe.