Fifor: Vrajba dintre noi să piară! – video

m fifor psd Fifor: Vrajba dintre noi să piară!   video poze

Mihai Fifor a venit cu un discurs pacifist la alegerile pentru postul de preşedinte al PSD, promiţând că va aduce tihna în organizaţia social democrată eliminând “tensiunea şi gâlceava”.
Şeful Muzeului Olteniei a mai făgăduit delegaţilor adunaţi la scrutinul intern al PSD că va desfiinţa “bursa unde totul se tranzacţionează” din cadrul filialei municipale a PSD.
“Candidez pentru că vreau să continui alături de dumneavoastră, iar de mâine tensiunile şi gâlceava care macină acum organizaţia să dispară pentru a ne relua munca în echipă. Candidez pentru a reda organizaţia membrilor săi, nu grupului preşedintelui, nu grupului impus de preşedinte. Candidez pentru că vreau să reprezint o garanţie că oamenii care au rădăcini în acest partid nu vor fi de fiecare dată depăşiţi de trădătorii care pleacă atunci când suntem în opoziţie şi vin înapoi când simt gustul puterii. Candidez pentru că vreau să nu mai aud vreodată că PSD este partidul corupt, când toţi ceilalţi sunt la guvernare, împărţind resursele statului ca pe propriile resurse. Se spune că tupeul, nesimţirea, lăcomia, banul necinstit, aszea sunt valorile promovate astăzi. Noi avem obligaţia să oferim un alt model. Vreau ca organizaţia să redevină un organism care funcţionează pe criteriul solidarităţii, onestităţii şi al muncii răsplătite. Organizaţia nu trebuie să mai fie o bursă unde totul se tranzacţionează numai pentru că, la un moment dat, avem nevoie de voturi pentru a ne menţine funcţia. Mai avem doi ani până la alegerile locale, iar obiectivul nostru este unul singur: recâştigarea primăriei Craiova pentur PSD, adică pentru cetăţeni”, a spus Fifor în discursul susţinut la conferinţa de alegeri a PSD Craiova.